52A Virgil Plesoianu Street, 1st District, Bucharest, Romania office@prc.com.ro

Daune minore

Posted on: iulie 29, 2012

Daune minore

Obiectivul companiei Pavalascu Risk Consultants SRL este sa ne imbunatatim continuu. Prin urmare, luand in considerare nevoia de o gama larga de servicii de calitate in ceea ce priveste piata de asigurari am dezvoltat un serviciu nou pentru clientii din asigurari.
Pavalascu Risk Consultants SRL a demarat un proiect pentru instrumentarea dosarelor de dauna cu valori estimate sub 10, 000 EUR. Avand experienta de la dosarele de dauna mari si complexe de care ne-am ocupat, ne-am dedicat timpul pentru a forma o echipa de loss adjusteri si ingineri, dar si un sistem perfect de evaluare a daunelor mici.
Acest proiect se deruleaza pe baza de abonament si este folosit indeosebi la politele de asigurare cu beneficiari persoane fizice.

Se furnizeaza servicii ca:
- evaluarea daunei;
- evaluarea acoperirii riscului si/sau a evenimentului produs;
- corectitudinea sumelor asigurate;
- estimarea devizelor de reparatii;
- recomandari privind plata despagubirii;

Toate rapoartele intocmite in cadrul acestui proiect si trimise catre Asigurator respecta standardele Crawford si standardele ISO de managementul calitatii.
Dupa cum s-a specificat mai sus, echipa noastra este intr-o continua dezvoltare si imbunatatire, avand acoperire nationala cu disponibilitate 24/7 si un timp de raspuns la nivel national de maximum 24 ore.