52A Virgil Plesoianu Street, 1st District, Bucharest, Romania office@prc.com.ro

Conferinta anuala Crawford CEE 2013 Bucuresti, Romania

Posted on: septembrie 12, 2013

Conferinta anuala Crawford CEE 2013 Bucuresti, Romania

Crawford CEE 2013 Bucuresti, Romania, Hotel Novotel

Nu multi stiu ca Pavalascu Risk Consultants SRL este singura companie de loss adjusteri, agreata, aprobata si certificata la nivel international de Crawford&Co, cea mai mare companie internationala de loss adjusting la nivel mondial. Totodata, Pavalascu Risk Consultants SRL detine si calitatea de reprezentant oficial Crawford in Europa de Est, avand in subordine toate tarile din Balcani, exceptie facand doar Bulgaria. Aceste lucruri au facut posibila organizarea in Romania, la Bucuresti, pentru prima data a conferintei anuale Crawford pentru Europa Centrala si de Est. De aceea, Pavalascu Risk Consultants SRL anunta, nu fara putina mandrie, ca in perioada 11-13.09.2013, organizarea si derularea in Bucuresti, in cadrul Hotelului Novotel, a conferintei anuale Crawford pentru tarile membre din grup, din Europa Centrala si de Est.

Debutul conferintei

Conferinta a debutat ieri, 11.09.2013, insa programul de ieri a fost unul lejer, fiind vorba doar de o intalnire de socializare si ice breaking in cadrul cinei la restaurantul Hotelului Novotel.

Cea mai plina zi a conferintei Crawford CEE 2013

Astazi, 12.09.2013, vom avea o zi plina, cand dupa o scurta prezentare a grupului Crawford&Co la nivel mondial, vor urma sesiuni de prezentari si studii de caz ale partenerilor din reteaua Crawford&Co din tari ca: Bulgaria, Cehia, Slovacia, Israel, Romania, Rusia, Kazahstan, Bielorusia, Elvetia si Turcia.

Ziua de astazi se va incheia cu un tur al Bucurestiului, cu renumitele autobuze Bucharest City Tour, pentru a le arata oaspetilor nostri si o alta fata a Bucurestiului, alta decat cea cu blocaje de trafic, lipsa locurilor de parcare, taximetristi ilegali, caini maidanezi, etc.
La finalul turului de oras, vom poposi intr-un restaurant traditional romanesc, Restaurant Voievodal, in Centrul Vechi, pentru ca oaspetii nostri sa se poata bucura si de gustul si aromele bucatelor traditionale romanesti, pentru o experienta completa culturala si culinara romaneasca.

Cei interesati pot urmari pagina noastra de Facebook pentru fotografii si update-uri.

Ultima zi a conferintei Crawford CEE 2013

Ziua de 13.09.2013, ultima zi a conferintei, va contine un review al zilei de dinainte, urmata de o sesiune de workshop-uri cu diferite specializari ca: Business interruption, Daune mari, Recuperare si minimizare daune si altele. Dupa pranzul care va fi luat in restaurantul Hotelului Novotel, va urma o scurta sesiune de concluzii si remarci privind conferinta si ne vom conduce oaspetii la aeroport, noi intorcandu-ne la programul obisnuit al activitatii de loss adjuster.
1861 vs 2013